Cookie-Uri Triple De Ciocolată
Cookie-urile Triple de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 50. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 145 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de zahăr brun, chipsuri de ciocolată, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Triple Arahide Triple Cookie-Uri Cu Ciocolată, Triple Umplute M&M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Caramele Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri, și Cookie-Uri Triple De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°. aliniați 2 foi de copt cu pergament. Într-o cratiță medie grea la foc mic, topiți 2 linguri. unt cu ciocolată semidulce, amestecând până se omogenizează.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească ușor.
Cerneti faina, cacao, praful de copt si sarea pe o foaie de pergament. Folosind un mixer electric la viteză medie-mare, bateți restul de 8 linguri. unt cu zahăr până la lumină, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza la mediu-scăzut și adăugați ouă 1 la un moment dat, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. (Aluat va arata coagulat.) Bateți în amestec de ciocolată topită și vanilie până se omogenizează. La cea mai mică viteză a mixerului, amestecați amestecul de făină și apoi chipsurile de ciocolată cu lapte.
Picătură de linguri 2 inci afară pe foi de copt și se coace până când marginile sunt ferme, 10-12 minute, rotirea foi față în spate și de sus în jos la jumătatea drumului prin.
Lăsați să se răcească pe foi pe rafturi de sârmă timp de 5 minute, apoi îndepărtați cookie-urile pe rafturi pentru a se răci complet.
Într-un vas termorezistent așezat peste o cratiță cu apă fierbinte (nu lăsați apa să fiarbă), topiți chipsurile de ciocolată albă cu scurtare, amestecând până se omogenizează.
Scoateți vasul din tigaie și lăsați amestecul să se răcească ușor. Înmuiați jumătate din fiecare prăjitură în amestec de ciocolată albă, lăsând excesul să se scurgă.
Așezați pe hârtie cerată sau pergament și lăsați să stea până s-a setat ciocolata.