Cookie-uri ' N crema inghetata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata Cookies 'n Cream. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1753 calorii, 20g de proteine, și 100g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Vara. Această rețetă este plăcută de 55 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Căpșuni Paleo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți baza de înghețată: într-o oală medie, aduceți laptele și smântâna la foc mic. Între timp puneți gălbenușurile într-un castron mediu și bateți zahărul treptat. Este mult zahăr, așa că nu-l aruncați dintr-o dată sau va fi dificil de încorporat.
Bateți în sare. Odată ce lactatele încep să fiarbă, bateți o parte din amestecul de lactate în gălbenușurile de ou, câte o oală-plină la un moment dat, până când amestecul de ouă este destul de cald. Apoi amestecati ou amestec în oală de smântână. Întoarceți căldura la mediu scăzut. Amestecați constant cu o spatulă de cauciuc, asigurându-vă că răzuiți de-a lungul fundului oalei pentru a evita coagularea.
În mod normal, rețetele de înghețată vă roagă să gătiți până când amestecul este "suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri de lemn", dar cu această rețetă, asta nu se va întâmpla niciodată. În schimb, gătiți până când un termometru înregistrează 145 F. când se întâmplă, opriți imediat focul și strecurați crema printr-o sită și într-un castron mare. Se amestecă extractul de vanilie și vodca. Se răcește într-o baie de gheață și se dă la frigider, acoperit, peste noapte.
Pregătiți mixurile Oreo: folosiți un cuțit sau un robot de bucătărie pentru a pulveriza trei uncii de Oreo sau Fauxreos în firimituri foarte fine. Cu un cuțit, tăiați trei uncii de Oreos în biți mici, de 1/4". Tăiați Oreosul rămas în jumătate sau treimi.
Așezați toate aceste bucăți Oreo într-un castron mare și păstrați-le în congelator până când este nevoie.
Finisarea înghețatei: procesați baza de înghețată răcită în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Când înghețata a terminat de agitat, transferați-o în vasul tuturor bucăților Oreo și amestecați pentru a combina.
Acoperiți bine înghețata cu folie de plastic sau transferați într-un recipient etanș și depozitați în congelator. Înghețata se va păstra timp de două săptămâni.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile din meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.