Cookie - Uri Cu Cip Ușor De Dovleac

Cookie - Uri Cu Cip Ușor De Dovleac
Cookie-urile cu cip ușor de dovleac necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 249 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 35 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, lapte, piure de dovleac și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Toțiretetele au 946 de fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare includ Cookie-uri cu ciocolată de dovleac și Brownies cu cheesecake cu condimente de dovleac, Brioșe Cu Ciocolată Cu Dovleac Ușor, și Bare De Dovleac Cu Ciocolată Ușoară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți două foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți zahărul, dovleacul, uleiul vegetal, ouăle, laptele și vanilia împreună într-un bol mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
DovleacDovleac
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea împreună într-un bol. Se toarnă treptat amestecul de făină în amestecul de dovleac; se amestecă pentru a încorpora. Amestecați chipsurile de ciocolată în aluat. Aruncați linguri de aluat la 2 centimetri distanță pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la aur, 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista