Cocktailul de Crab al lui Myron
Cocktail Crab Myron ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 64G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 760 calorii. Pentru $9.79 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Un amestec de arpagic, un strop de tabasco, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgerul Whistler al lui Myron Mixon, Rulouri de Caramel Cinna-myron, și Cocktail de Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați ketchup-ul cu hreanul, sosul Worcestershire, Tabasco și sucul de lămâie. Puneți sosul de cocktail deoparte la temperatura camerei.
Într-un castron mare, combinați carnea de crab cu aripioare din spate cu crema de brânză, smântână și 1 lingură de arpagic.
Întindeți un strat gros de 1/2 inch din amestecul de crab pe un platou mare și acoperiți cu sosul de cocktail. Împrăștiați deasupra carnea de crab și garnisiți cu restul de 1 lingură de arpagic. Dați la frigider cocktailul de crab până când este ușor răcit.
Se servește cu felii de castraveți, biscuiți sau pâine prăjită.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.