Cocktail De Creveți

Cocktail De Creveți
Cocktail de creveți ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 187 calorii, 24g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de frunze de dafin, crenguțe de pătrunjel, tabasco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cocktail Bar De Creveți: Sos Clasic De Cocktail, Cremă De Avocado, Remoulade, Cocteil de creveți, ananas și Avocado (Cocktail de Camarones con pi 8uma y Aguacate), și Cocktail de creveți prăjiți cu sos picant de cocktail Sriracha.

Instrucțiuni

1
Combinați totul, cu excepția creveților, într-o cratiță sau oală de 4 litri la foc mare și aduceți-l la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați creveții, amestecați și scoateți tigaia de pe foc. Acoperiți cu un capac etanș și lăsați să stea până când creveții sunt opaci și tocmai fierți, aproximativ 10 minute. Între timp, tapetați o foaie de copt cu prosoape de hârtie și puneți-o deoparte.Când creveții sunt gata, scurgeți-i într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați-le pe foaia de copt pregătită și aranjați într-un singur strat, îndepărtând și aruncând orice solide din lichidul de braconaj care s-au lipit de creveți (aruncați și conținutul din strecurătoare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Lăsați să stea până se răcește la temperatura camerei, aproximativ 10 minute
5
Transferați creveții într-un castron mare și acoperiți cu folie de plastic. Se dă la frigider până se răcește, cel puțin 1 oră și până la 1 zi. Între timp, faceți sosul de cocktail.Pentru sosul de cocktail: amestecați toate ingredientele împreună într-un castron mediu. Gustați și condimentați cu mai mult piper după cum este necesar. Acoperiți vasul cu folie de plastic și răciți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CocktailSos De Cocktail
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Serviți creveții cu sosul pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista