Coaste Fumurii
Coaste de fum ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 88G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 872 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaste de porc pentru copii, sos de grătar îmbuteliat, bucăți de lemn de hickory și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Coaste Fumurii, Minunate coaste de grătar fumurii, și Coaste De Afine Afumate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și uscați coastele.
Îndepărtați membrana subțire din spatele coastelor tăind-o cu un cuțit și apoi trăgând. (Acest lucru face coaste mai fragede și permite fumului și frecării să pătrundă mai bine în carne.)
Presărați carnea uniform cu condimente Cajun și masați în carne.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Înmuiați bucăți de lemn în apă timp de cel puțin 30 de minute.
Pregătiți fumătorul conform instrucțiunilor producătorului. Aduceți temperatura internă la 225 la 250; mențineți temperatura timp de 15 până la 20 de minute.
Scurgeți bucățile de lemn și așezați-le pe cărbuni.
Așezați plăcile de coaste într-un suport pentru coaste pe grătarul superior de gătit; acoperiți cu capacul fumătorului.
Coaste de fum, menținând temperatura la fumător între 225 și 250, timp de 3 1/2 până la 4 ore.
Scoateți coastele de pe grătar și înfășurați-le în folie de aluminiu rezistentă; întoarceți coastele la fumător. Acoperiți cu capacul fumătorului și fumați încă 30 de minute.
Se servește cu sos de grătar.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit condimentul luzianne Cajun.