Coacerea cu fasole verde și porumb necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 231 de calorii , 6 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 1,21 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, ceapă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 41% . Acest scor este bun. Rețete similare includ Makeover Corn 'n' Green Bean Bake , Salata de fasole verde, porumb prăjit și fasole neagră și Salată de fasole verde, porumb prăjit și fasole neagră .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele 10 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Transferați într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
3
Combinați firimiturile de biscuit și untul; se presara peste amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
4
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 30-35 de minute sau până când blatul este maro auriu.