Coacerea cu fasole verde și porumb

Coacerea cu fasole verde și porumb
Coacerea cu fasole verde și porumb necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 231 de calorii , 6 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 1,21 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, ceapă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 41% . Acest scor este bun. Rețete similare includ Makeover Corn 'n' Green Bean Bake , Salata de fasole verde, porumb prăjit și fasole neagră și Salată de fasole verde, porumb prăjit și fasole neagră .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele 10 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Transferați într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
3
Combinați firimiturile de biscuit și untul; se presara peste amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
4
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 30-35 de minute sau până când blatul este maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista