Coaceți Pastele Cu Trei Brânzeturi
Trei-brânză paste coace ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 744 calorii, 38g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,05 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză cheddar, jumătate și jumătate, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 54%. Încercați British Cheese Board - brânză Gloucester, pui și paste de legume coace, Coaceți pastele cu șuncă și brânză, și Coaceți Pastele Cu Trei Brânzeturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului.
Între timp, topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Bateți în făină; gatiti, batand constant, 1 minut. Bateți treptat laptele și jumătate și jumătate; gatiti, batand constant, 3 pana la 5 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă brânza Cheddar, parmezanul, 1/2 cană de brânză Gruyre și următoarele 3 ingrediente până se omogenizează.
Se amestecă împreună pastele și amestecul de brânză și se toarnă în 4 unse ușor de 8 oz. vase de copt sau 1 vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci. (Dacă utilizați 8-oz. coaceți vasele, puneți-le într-o tigaie cu jeleu pentru o coacere ușoară și continuați conform instrucțiunilor.) Se acoperă cu 1/2 cană de brânză Gruyre rămasă.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până devin aurii și bulbucați.
* Brânza elvețiană poate fi înlocuită.
Notă: pentru a face înainte, continuați cu rețeta conform instrucțiunilor prin pas (nu acoperiți cu brânza Gruyre rămasă.) Acoperiți și răciți până la 8 ore.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Coaceți la 350 timp de 20 până la 25 de minute sau până la bule. Creșteți temperatura cuptorului la 40
Top amestec de paste cu restul de brânză Gruyre și coaceți încă 10 minute sau până devin aurii.