Clementină și cuscus cu miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Clementine & Honey couscous. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 649 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de unt, iaurt de oală, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 80%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și salată de rucola cu vinetă cu miere-clementină, Salată de Kale, clementină și feta cu sos de miere-var, și Somon cu condimente și miere cu cuscus.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Întindeți nucile pe o foaie de copt și prăjiți 5-8 minute până devin aurii palide. Între timp, puneți cuscusul și scorțișoara într-un castron mare. Radeți fin coaja din 2 Clementine, apoi strecurați sucul într-o tigaie cu coaja.
Adăugați untul, mierea și 200 ml apă și aduceți la fierbere.
Se toarnă acest lucru peste cuscus, se acoperă cu folie alimentară, apoi se lasă să se absoarbă timp de 10 minute.
Folosind un cuțit zimțat, curățați, apoi tăiați subțire clementinele rămase.
Presărați cu apă de flori portocalii, dacă utilizați. Tăiați aproximativ nucile.
Pufați cuscusul cu o furculiță, apoi amestecați majoritatea nucilor.
Serviți cuscusul în boluri, acoperite cu Clementine și zmeură. Mănâncă cu o lingură de iaurt, un strop suplimentar de scorțișoară și stoarce de miere.