Clatite De Dovleac

Clatite De Dovleac
Clatite de dovleac necesita aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 140 calorii. Mulți oameni au plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Un amestec de oțet, bicarbonat de sodiu, piure de dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Toțiretetele au 8942 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Clatite de dovleac cu unt de dovleac de arțar {KitchenAid #SavorTheSavings}, Clatite Swirl de dovleac cu Topping de unt de dovleac, și Clatite De Condimente De Dovleac Cu Unt De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați împreună laptele, dovleacul, oul, uleiul și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
OțetOțet
LapteLapte
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați făina, zahărul brun, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, ienibaharul, scorțișoara, ghimbirul și sarea într-un bol separat. Se amestecă în amestecul de dovleac suficient pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți o tavă ușor unsă sau o tigaie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se toarnă sau se scoate aluatul pe tavă, folosind aproximativ 1/4 cană pentru fiecare clătită. Se rumenesc pe ambele părți și se servește fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista