Clasic Plăcintă Cu Nuci Pecan

Clasic Plăcintă Cu Nuci Pecan
Clasic Pecan plăcintă este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 668 calorii, 8g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Dacă aveți la îndemână jumătăți de pecan, bucăți, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mini Ciocolata Pecan Plăcintă Cu Brânză, Clasic Plăcintă Cu Nuci Pecan, și Clasic Plăcintă Cu Nuci Pecan.

Instrucțiuni

1
Potriviți 1 crustă de plăcintă într-o placă de plăcintă de 9 inci conform instrucțiunilor pachetului. Tăiați produse de patiserie chiar și cu marginea plăcii de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
2
Tăiați crusta de plăcintă rămasă în forme de frunze folosind un cookie mic sau un tăietor de canapea. Atașați frunzele la marginea produselor de patiserie folosind apă și apăsați ferm pentru a vă asigura. Acoperiți ușor și înghețați 30 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Gatiti zaharul, siropul de porumb si untul intr-o cratita medie la foc mic, amestecand constant, pana cand zaharul se dizolva si untul se topeste; se răcește ușor. Se amestecă ouăle, vanilia și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se toarnă în crustă. Aranjați jumătățile de pecan în cercuri deasupra plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Măcinat Cuișoare, Ghimbir și NucșoarăFiecare Măcinat Cuișoare, Ghimbir și Nucșoară
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Coaceți la 325 de grade timp de 50 până la 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Pivnițele Forge Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista