Clătite fără lactate cu fulgi de ovăz și banane
Clătitele fără lapte de ovăz și banane sunt un fără lactate și vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 414 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Go Dairy Free are 35 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ovăz laminat de modă veche, banane, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Clătite Cu Fulgi De Ovăz-Stafide {Fără Gluten, Fără Lactate}, Clătite cu banane (fără gluten, 100% cereale integrale, fără lactate), și Clătite Cu Nucă De Banane Din Grâu Integral Fără Lactate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron, turnați lapte peste ovăz laminat; lăsați să stea 5 până la 10 minutes.In un alt castron, se amestecă împreună făină, germeni de grâu, zahăr, praf de copt, și sare.Bateți ouăle, uleiul și banana împreună; adăugați la ingredientele uscate împreună cu amestecul de lapte/ovăz, amestecând doar până se amestecă (dacă aluatul este prea gros, adăugați puțin mai mult lapte).
Încălziți o tigaie mare unsă la foc mediu până la mediu-mare sau o plită la 350 buc.
Se toarnă aproximativ 1/4 cană de aluat pentru fiecare clătită și se gătește aproximativ 3 minute sau până când bulele de deasupra se sparg, dar nu se completează, iar fundul este auriu și setat.Întoarceți și gătiți timp de aproximativ 30-60 de secunde mai mult, sau până când se fixează frumos și se rumenesc.Țineți clătitele într-un cuptor de 200 de bucăți până când sunt gata de servire.