Cizmar De Roșii
Reteta de tomate Cobbler ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 1 oră și 45 de minute. O porție conține 344 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,24 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ceapă, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Cizmar De Roșii, Cizmar De Roșii, și Cizmar De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când este moale și ușor auriu, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul, cimbru și cayenne și gătiți încă 1 minut.
Adăugați roșiile tocate, zahărul brun și 1 1/4 lingurițe de sare. Aduceți la foc mic și gătiți până când roșiile încep să se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Se ia de pe foc, apoi se amestecă ușor roșiile cherry și făina.
Transferați într-un vas de copt de 2 litri și punctați cu restul de 1 lingură de unt.
Bateți făina, praful de copt, zahărul granulat, 3/4 linguriță de sare și piperul negru după gust într-un bol mediu.
Adăugați untul și folosiți un tăietor de patiserie sau degetele pentru a freca untul în făină până când seamănă cu făina grosieră cu bucăți de unt de mărimea mazării.
Adăugați laptele, muștarul și cimbrul și amestecați ușor cu o furculiță doar până se formează un aluat lipicios, având grijă să nu suprasolicitați aluatul.
Aruncați bile de aluat peste umplutura de roșii și ungeți aluatul cu lapte.
Așezați cizmarul pe o foaie de copt și coaceți până la auriu și barbotare, 50 de minute până la 1 oră.
Lăsați să se odihnească 15 minute înainte de servire.
Fotografie de Anna Williams
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.