Cizmar cu piersici
„Peach Cobbler” este un desert vegetarian lacto-ovo . Această rețetă are 10 porții și costă 58 de cenți per porție. O porție conține 355 de calorii , 4 g de proteine și 11 g de grăsimi . De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 1 oră . 292 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, scorțișoară măcinată, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Mai multor persoane le-a plăcut foarte mult acest preparat sudic. Vă este oferit de Foodnetwork. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 35% . Acest scor este destul de slab. Rețete similare includ Mango Peach Cobbler , Peach Blueberry Cobbler și Perfect Old Fashioned Peach Cobbler .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius.
Combinați piersicile, 1 cană de zahăr și apa într-o cratiță și amestecați bine. Aduceți la fierbere și fierbeți la foc mic timp de 10 minute.
Puneți untul într-o tavă de copt de 3 litri și introduceți-o în cuptor pentru a se topi.
Amestecați încet restul de 1 cană de zahăr, făina și laptele pentru a preveni formarea de cocoloașe.
Turnați amestecul peste untul topit. Nu amestecați. Puneți fructele deasupra, turnând ușor siropul.
Presărați deasupra cu scorțișoară măcinată, dacă folosiți. Aluatul se va ridica la suprafață în timpul coacerii.
Coaceți timp de 30 până la 45 de minute.
Pentru servire, puneți pe o farfurie și serviți cu frișcă sau înghețată de vanilie, la alegere.