Ciupercile sălbatice sotate cu spanac necesită aproximativ 18 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 6.05 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 143 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, șalotă, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 98%. Rețete similare sunt Ciuperci sălbatice sotate cu spanac, Fasole Verde Sotată Cu Ciuperci Sălbatice, și Carne de porc plantata cu ciuperci salbatice Sotate.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați șalotă și usturoi și sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați ciupercile și gătiți 3 până la 5 minute, până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Adăugați sherry și sos de soia și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
6
Adăugați spanacul (adăugați spanacul în loturi, dacă este necesar) și fierbeți 1 până la 2 minute, până când spanacul se ofilește, întorcându-se frecvent.