Ciuperci Sălbatice Sotate

Ciuperci Sălbatice Sotate
Ciupercile sălbatice sotate sunt o fără gluten, primar și vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 431 calorii. Pentru $ 5.7 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, pătrunjel cu frunze plate, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ciuperci sălbatice sotate cu spanac, Saut fasole verde cu ciuperci salbatice, și Scoici sotate cu ciuperci sălbatice și Frisee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Periați capacele fiecărei ciuperci cu un burete curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2
Scoateți și aruncați tulpinile. Feliați ciupercile mici gros și tăiați - le pe cele mari într-un zar mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Încălziți uleiul de măsline într - un cuptor sau cratiță olandeză mare (11 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați șalotele și gătiți la foc mic timp de 5 minute sau până când șalotele sunt translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
5
Adăugați untul, ciupercile, sarea și piperul și gătiți la foc mediu timp de 8 minute, până când sunt fragede și încep să-și elibereze sucurile, amestecând des. Se amestecă usturoiul și se gătește încă 2 minute. Aruncați pătrunjelul, presărați sare și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista