Citește și: Harissa Ravioli

Gatiti cartea: Harissa Ravioli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 518 calorii, 17g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare de mare, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: Ravioli de lamaie si branza de capra, Gatiti cartea: Ravioli de cartofi dulci in bulion de branza, și Gatiti cartea: Ricottan proaspat si Ravioli de ou cu unt brun.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert. Între timp, faceți uleiul de harissa.
Se presară cățelul de usturoi zdrobit cu sarea și se toacă într-o pastă.
Transferați-l într-un castron mic și amestecați sucul de lămâie, harissa și uleiul de măsline. Gustați și adăugați mai multă sare, dacă este necesar.
Când apa fierbe, sareți-o cu generozitate, adăugați ravioli și fierbeți până când plutesc și sunt fierte, de obicei doar 1 sau 2 minute. Cu aproximativ 30 de secunde înainte ca ravioli să fi terminat de gătit, adăugați broccoli în oală, fierbeți pentru timpul rămas, apoi scurgeți.
Puneți ravioli și broccoli într-un bol mare de amestecare. Aruncați cu câteva linguri de ulei de harissa și majoritatea pepitelor. Gustați și adăugați mai multă sare, dacă este necesar. Întoarceți-vă pe un platou de servire și acoperiți cu mai mult ulei de harissa, restul de pepitas, feta și măsline.