Cina în seara asta: cotlete de porc la grătar marinate în Mojo

Cina în seara asta: cotlete de porc la grătar marinate în Mojo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete principale, așa că dați cina în seara asta: cotlete de porc la grătar marinate în Mojo. Această rețetă servește 2 și costă 2,11 USD pe porție. O porție conține 630 calorii, 36g de proteine, și 50g de grăsime. Un amestec de suc de lime, sare și piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cina În Seara Asta: Cotlet De Porc Ars Cu Kimchi, Cina In Seara Asta: Cotlet De Porc Cu Sos De Cireșe, și Cina in seara asta: cotlet de porc cu ' praf Magic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un mic robot de bucătărie sau blender, curățați usturoiul, oregano, uleiul de măsline, sucul de lămâie, chimenul, un vârf de sare și piper și toate, cu excepția a 1/4 cană de suc de portocale. Reglați condimentul dacă este necesar și rezervați câteva linguri de sos mojo (pentru a se întinde pe cotletele după gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Într-un castron nereactiv, bateți sosul mojo cu sucul de portocale rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Adăugați Cotletele de porc, acoperiți cu plastic și marinați în lichid cât puteți suporta, cel puțin 20 de minute, chiar mai bine, două ore. Întoarce-te ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
4
Încălziți o tigaie din fontă cu o peliculă de ulei sau o tigaie pentru grătar, până când este foarte fierbinte. Gatiti cotletele la coacerea dorita, 5-7 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Lingura Mojo rezervat peste cotlete și se servește.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Stonestreet Estate Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Revista