Chiulangiu Jacks
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Slacker Jacks ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 660 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți extract de vanillan, sirop de porumb, popcorn și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Rețete similare includ Chiulangiu Jacks, Homemade Cracker Jacks Popcorn, și Big John ' s Calgary Stampede Flap-Jacks.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Pulverizați o tavă de foi cu spray antiaderent și tapetați cu hârtie pergament. Pulverizați și hârtia pergament cu spray antiaderent și dați deoparte.
Combinați floricelele și arahidele într-un bol mare de amestecare. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați zahărul brun, siropul de porumb și vanilia și amestecați până se combină.
Se încălzește amestecul până ajunge la 250 de grade F, aproximativ 10 minute.
Se toarnă siropul peste floricele și se amestecă pentru a se combina. Va trebui să lucrați rapid, deoarece siropul se întărește rapid.
Întindeți amestecul pe tigaia pregătită și coaceți la cuptor timp de 1 oră. Se răcește complet.
Se rupe în bucăți și se servește imediat sau se păstrează într-un recipient etanș timp de 2 până la 3 zile.