Chile-salată de fructe condimentată cu Queso Fresco
Chile-condimentat salata de fructe cu Queso Fresco este un fără gluten și vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 110 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 65 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de afine, ardei jalape, queso fresco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Chiftele mexicane cu sos roșu de roșii Chile și Queso Fresco, Pizza Quinoa cu fructe de piatră, jalapeno și Queso Fresco, și Salată de porumb cu Queso Fresco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și 1/4 cană de apă într-o cratiță grea medie; aduceți la fierbere. Gatiti 15 secunde sau pana cand zaharul se dizolva.
Se ia de pe foc; adăugați jalapeo în amestecul de zahăr. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră sau până când se răcește la temperatura camerei. Se strecoară amestecul de zahăr printr-o sită cu ochiuri fine peste un bol; aruncați solidele.
Combinați pepene verde, afine și piersică într-un castron mare. Amestecați amestecul de zahăr și sucul, aruncând ușor pentru a acoperi.
Presărați fiecare porție cu brânză.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili poate fi asociat cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada