Chiftele de miel, sfeclă și grâu crăpat cu sos de iaurt de castraveți

Chiftele de miel, sfeclă și grâu crăpat cu sos de iaurt de castraveți
Chiftele de miel, sfeclă și grâu crăpat cu sos de iaurt de castraveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 473 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,49 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de pătrunjel, miel măcinat, ulei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma iaurtul, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Chile-chiftele de miel cu chimen cu iaurt și castraveți, Chiftele De Miel Cu Sos De Iaurt, și Salată de grâu crăpată cu curmale și iaurt Tahini.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-un castron mediu, acoperiți grâul crăpat cu 1 cană de apă clocotită, apoi lăsați-l deoparte să se umfle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghee (unt Purificat)Ghee (unt Purificat)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți castravetele ras într-o strecurătoare așezată peste un bol și presărați generos cu sare. Lăsați-l să se scurgă cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați sfecla rasă și ceapa într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați mielul măcinat, usturoiul, mărarul, pătrunjelul și condimentați cu sare și piper. Strângeți orice exces de apă din grâu și adăugați-l în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Miel MăcinatMiel Măcinat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
GrâuGrâu
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
5
Se amestecă bine. Formați amestecul în chiftele mici de dimensiunea unei mingi de golf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
6
Strângeți apa din castravete și combinați-o cu menta, caperele și iaurtul. Gustați și condimentați cu sare și piper și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă, la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați cât mai multe chiftele care pot încăpea fără aglomerare și rumeniți-le bine pe toate părțile, aproximativ 6 minute în total. Pe măsură ce termină, mutați-le pe o foaie de copt cu margini. Odată ce toate chiftelele s-au rumenit, transferați foaia de copt în cuptor și coaceți până la fiert, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se servește cu sosul de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista