Chifle De Hamburger
Chifle Hamburger ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 25. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 147 calorii. 197 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de zahăr, drojdie instantanee, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o pâine. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Chifle de hamburger fără Gluten slab (ca un chifle!), Chifle De Hamburger, și Hamburger sau chifle de hot Dog pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună laptele, margarina, apa caldă, zahărul și drojdia.
Lăsați să stea aproximativ 5 minute.
Se amestecă în sare și se amestecă treptat făina până când aveți un aluat moale. Împărțiți în 25 de bucăți și formați în bile.
Așezați pe foi de copt, astfel încât acestea să fie la o distanță de 2 până la 3 inci.
Se lasă să crească 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți rulourile timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit. Se răcește ușor, apoi împărțiți-le în jumătate orizontal pentru a umple cu burgerii preferați.