Chianti-coapse de pui umplute la fiert pe tăiței de ou

Chianti-coapse de pui umplute la fiert pe tăiței de ou
Coapsele de pui umplute Chianti-Braised pe fidea de ou ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 582 calorii, 37g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, pesmetul din pâinea veche de o zi, bulionul de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pulpe de pui umplute fierte în sos de roșii, Pulpe De Pui Fierte, și Pulpe De Pui Fierte Crocante.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 9 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați 1 coapsă de pui pe suprafața de lucru. Umpleți zona în care osul a fost îndepărtat cu 2 linguri de umplutură. Înfășurați coapsa de pui în jurul umpluturii și legați-o cu sfoară de bucătărie pentru a o ține împreună. Repetați cu coapsele de pui rămase și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
UmpluturăUmplutură
OsOs
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
3
Se presară generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați pancetta; saut până când maro deschis și grăsime este redat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
6
Transferați pancetta pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Adăugați puiul în picături în tigaie; gatiti pana devin aurii pe toate partile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați pe placă.
9
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; sotati pana se inmoaie, aproximativ 10 minute. Întoarceți pancetta în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați vin; se fierbe până când amestecul se reduce la 2 căni, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
11
Adăugați bulion, roșii, frunze de dafin, busuioc și coapse de pui; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit până când puiul este gătit, aproximativ 35 de minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se răcește până se răcește, apoi se acoperă și se menține la rece. Reîncălziți la foc mediu înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
Pui întregPui întreg
BusuiocBusuioc
BulionBulion
12
Transferați puiul în castron; acoperiți pentru a se încălzi. Sosul se fierbe în tigaie până se îngroașă ușor și se reduce la 4 căni, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
13
Între timp, gătiți tăiței într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este doar fragedă, dar încă fermă pentru a mușca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
14
Scurgere.
15
Transferați tăiței pe un platou mare. Se acoperă cu pui și sos și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PastePaste
SosSos

Ingrediente

1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet proaspăt din pâine franceză de o zi fără crustăpesmet proaspăt din pâine franceză de o zi fără crustă7501 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilChianti sau alt vin roșu secChianti sau alt vin roșu sec1Oreos dublu umplutApă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)1lingura. otet de vin rosupachet mix natural pentru prăjituripachet mix natural pentru prăjituri4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/3 cană vin alb sec, globul ocular sau, mai mult stoc1/3 cană vin alb sec, globul ocular sau, mai mult stoc23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat2Bucăți de caramele Heath Barcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat6căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați0Bucăți de caramele Heath Bar2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.(aproximativ 1 link) cârnați italieni dulci, carcasă îndepărtată, carne sfărâmată(aproximativ 1 link) cârnați italieni dulci, carcasă îndepărtată, carne sfărâmată7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconserve de supă de pui cu conținut scăzut de sareconserve de supă de pui cu conținut scăzut de sare23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocata maruntceapa tocata marunt591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpancetta sau slănină tocatăpancetta sau slănină tocată431 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/2 cană parmezan proaspăt ras (aproximativ1/2 cană parmezan proaspăt ras (aproximativ1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1lingura. otet de vin rosuceapă eșalotă, tocatăceapă eșalotă, tocată8maricoapse de pui dezosate fără piele (aproximativ 2 1/2 lire în total)coapse de pui dezosate fără piele (aproximativ 2 1/2 lire în total)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconserve de roșii zdrobite în piureconserve de roșii zdrobite în piure
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista