Cheesecake cu vârtej de caise

Cheesecake cu vârtej de caise
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 20 de minute de petrecut în bucătărie, cheesecake-ul cu vârtej de caise ar putea fi o rețetă vegetariană lacto-ovo excelentă de încercat. O porție conține 428 de calorii , 7 g de proteine și 27 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 12 persoane. Pentru 1,34 USD per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Un amestec de migdale măcinate, cremă de brânză, caise și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca desert la prețuri accesibile. Per total, această rețetă primește un scor destul de slab de 26% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și cheesecake-ul cu vârtej de afine , cheesecake-ul cu vârtej de căpșuni și pâine cu banane și vârtej de ciocolată .

Instrucțiuni

1
Ungeți fundul și lateralele unei forme de tort cu diametrul de 25 cm; presărați cu migdale măcinate și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2
Într-o cratiță mică, fierbeți caisele și apa timp de 15 minute la foc mediu sau până când apa este aproape absorbită și caisele sunt fragede, amestecând ocazional. Adăugați coaja de lămâie și lăsați să se răcească puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Transferați într-un blender; acoperiți și mixați până la omogenizare, apoi dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-un bol mare, bateți crema de brânză, zahărul și făina până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Adăugați ouăle; bateți la viteză mică doar până se omogenizează. Încorporați smântâna și bateți până se omogenizează. Încorporați 1 cană în piureul de caise; dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Turnați amestecul rămas în tava pregătită. Puneți amestecul de caise peste umplutură cu 1/2 linguriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Tăiați umplutura cu un cuțit pentru a învârti amestecul de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Așezați tava pe o tavă de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Coaceți la 175°C timp de 50-55 de minute sau până când centrul este aproape întărit. Lăsați să se răcească pe un grătar de sârmă timp de 10 minute. Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tăvii pentru a-l desprinde. Lăsați să se răcească încă o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Într-o cratiță mică, încălziți conservantul. Presați printr-o strecurătoare (aruncați pulpa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
11
Întindeți peste cheesecake. Dați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Decorați cu frișcă și migdale feliate. Refrigerați resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista