Cheesecake cu sos de Praline necesită aproximativ 6 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,55 USD pe porție. O porție conține 577 calorii, 7g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 62 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, sirop de porumb, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cheesecake cu sos de Praline, Cheesecake Pecan-Praline cu sos de Caramel, și Cheesecake Praline Cu Sos Fierbinte De Caramel Fudge.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru crustă, amestecați împreună firimiturile de cracker graham, zahărul și untul. Bateți acest amestec în partea inferioară și laterală a unei tigaie cu arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Crumbs
Unt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Faceți umplutura: într-un castron mare, bateți împreună crema de brânză și zahărul granulat. Bateți ouăle, câte 1, apoi bateți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Cremă De Brânză
Vanilie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă umplutura în crustă și se coace timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți tortul din cuptor și răciți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Între timp, faceți toppingul: într-un castron, amestecați smântâna, zahărul și vanilia până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Vanilie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Întindeți acest amestec peste tortul cald și reveniți la cuptor timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Lăsați tortul să se răcească la temperatura camerei în tigaie, apoi acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte. La timpul de servire, folosiți un cuțit de masă pentru a slăbi tortul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Cuțit
Tigaie
9
Scoateți părțile laterale ale tigaiei și așezați tortul pe un platou, lăsându-l pe fundul tigaiei. Pentru a face sosul de praline, într-o cratiță mică și grea amestecați împreună zahărul brun și amidonul de porumb. Se amestecă siropul de porumb și se gătește la foc mediu, amestecând continuu, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
Amidon De Porumb
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
10
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați nucile și vanilia. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Serviți cheesecake-ul, trecând sosul într-un castron cu o oală mică. Păstrați resturile în frigider.