Cheesecake cu sos de Praline

Cheesecake cu sos de Praline
Cheesecake cu sos de Praline necesită aproximativ 6 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,55 USD pe porție. O porție conține 577 calorii, 7g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 62 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, sirop de porumb, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cheesecake cu sos de Praline, Cheesecake Pecan-Praline cu sos de Caramel, și Cheesecake Praline Cu Sos Fierbinte De Caramel Fudge.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru crustă, amestecați împreună firimiturile de cracker graham, zahărul și untul. Bateți acest amestec în partea inferioară și laterală a unei tigaie cu arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
UntUnt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Faceți umplutura: într-un castron mare, bateți împreună crema de brânză și zahărul granulat. Bateți ouăle, câte 1, apoi bateți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă umplutura în crustă și se coace timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți tortul din cuptor și răciți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Între timp, faceți toppingul: într-un castron, amestecați smântâna, zahărul și vanilia până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Întindeți acest amestec peste tortul cald și reveniți la cuptor timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați tortul să se răcească la temperatura camerei în tigaie, apoi acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte. La timpul de servire, folosiți un cuțit de masă pentru a slăbi tortul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuțitCuțit
TigaieTigaie
9
Scoateți părțile laterale ale tigaiei și așezați tortul pe un platou, lăsându-l pe fundul tigaiei. Pentru a face sosul de praline, într-o cratiță mică și grea amestecați împreună zahărul brun și amidonul de porumb. Se amestecă siropul de porumb și se gătește la foc mediu, amestecând continuu, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
10
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați nucile și vanilia. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Serviți cheesecake-ul, trecând sosul într-un castron cu o oală mică. Păstrați resturile în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
BolBol
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista