Cheesecake Cu Dovleac-Migdale

Cheesecake Cu Dovleac-Migdale
Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă servește 14. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica făină tort, dovleac, rom, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Dovleac Crocant De Migdale, Cheesecake Cu Dovleac Cu Migdale, și Cheesecake cu dovleac de ciocolată albă cu Topping de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul de migdale, combinați 6 linguri de zahăr, 1/4 cană de unt, 1/8 linguriță de sare și 4 uncii de pastă de migdale într-un castron mare; bateți cu un mixer electric la viteză medie până când este ușor și pufos (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
MigdaleMigdale
UntUnt
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați 2 ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Cântăriți sau lingurați ușor făina de tort într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit. Se amestecă făina și romul în amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Întindeți aluatul uniform într-o tigaie cu arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
5
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă (nu îndepărtați și nu slăbiți părțile laterale ale tigaiei cu arc).
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
6
Reduceți temperatura cuptorului la 30
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Pentru a pregăti cheesecake-ul, puneți brânzeturile înmuiate, 1/2 cană de zahăr și sare într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Adăugați 3 ouă, câte 1, bătând la viteză mică doar până când fiecare adăugare este încorporată. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie și rezervați fasolea pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
OuăOuă
9
Adăugați semințe, dovleac, iaurt și ghimbir în amestecul de cremă de brânză; bate la viteză mică doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
DovleacDovleac
GhimbirGhimbir
IaurtIaurt
SemințeSemințe
10
Se toarnă uniform amestecul de cremă de brânză deasupra tortului de migdale răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
MigdaleMigdale
11
Coaceți la 300 timp de 1 oră sau până când centrul de cheesecake abia se mișcă când tigaia este atinsă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Scoateți cheesecake din cuptor și rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. Se răcește la temperatura camerei pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți timp de 8 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuțitCuțit
CuptorCuptor
13
Pentru a pregăti fragil, tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; acoperiți hârtia pergament cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
14
Combinați 1/2 cană de zahăr, 1 1/2 linguri de apă și sirop de porumb într-o cratiță mică; aduceți la fierbere, amestecând doar până se dizolvă zahărul. Gatiti, fara a amesteca, timp de 7 minute sau pana cand amestecul devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
15
Se ia de pe foc. Se amestecă migdalele și untul. Răspândiți rapid amestecul de zahăr într-un strat subțire și uniform peste pergamentul pregătit; se răcește complet. Se rupe în 14 bucăți. Feliați cheesecake în 14 felii; acoperiți fiecare porție cu 1 lingură de topping bătut și 1 bucată fragilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
MigdaleMigdale
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
ZahărZahăr
DificultateExpert
Gata În12 hrs
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista