Rețeta de Cheesecake cu căpșuni și șampanie poate fi preparată în aproximativ 1 oră și 40 de minute . Această rețetă are 12 porții. O porție conține 671 de calorii , 8 g de proteine și 43 g de grăsimi . Pentru 1,88 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Vă este oferit de Taste of Home. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Este perfectă pentru Ajunul Anului Nou . Dacă aveți la îndemână grăsime vegetală, zahăr pudră, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Una peste alta, am decis că această rețetă merită un scor de 25% . Acest scor este destul de prost. Scoici proaspete prăjite în tigaie, salată cremoasă de avocado și struguri cu șampanie, sos de unt Teriyaki și Cabernet , smântână acidulată cu șampanie și rodie și tort cu căpșuni și cremă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Puneți șampania într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gătiți până când lichidul se reduce la aproximativ 1/4 cană, aproximativ 8 minute. Lăsați deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Într-un bol mic, combinați firimiturile de biscuiți, 1/2 cană de zahăr și untul. Apăsați pe fundul unei forme de tort cu arc de 23 cm unse, pe o suprafață de 3,8 cm; dați deoparte. Aranjați feliile de căpșuni pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Bețișoare De Covrigi
Smântână Caldă Jumătate-jumătate
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
3
Într-un bol mare, bateți crema de brânză și zahărul rămas până obțineți o compoziție omogenă. Încorporați laptele condensat îndulcit, amidonul de porumb și șampania redusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Acum și Mai Târziu Bomboane
Ciocolată Semidulce Pe Baton
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
4
Adăugați ouăle și gălbenușurile; bateți la viteză mică doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Se toarnă peste căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Covrigi
6
Așezați tava pe o tavă de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Coaceți la 160°C timp de 55-60 de minute sau până când centrul este aproape întărit. Răciți pe un grătar de sârmă timp de 10 minute. Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tăvii pentru a-l desprinde; răciți încă o oră. Refrigerati peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Scoateți marginile formei de tort cu pereți detașabili. Pentru garnitură, spălați căpșunile și tamponați-le ușor cu prosoape de hârtie până se usucă complet. Tăiați felii și aranjați-le peste cheesecake. În cuptorul cu microunde, topiți bucățele de ciocolată și 1/2 linguriță de grăsime vegetală; amestecați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake Nou
Bețișoare De Covrigi
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
9
Stropiți peste căpșuni. Repetați procesul de topire și stropiți cu așchii albe de copt și grăsimea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Copt
Bețișoare De Covrigi
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
10
Într-un bol mic, bateți smântâna până când începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Caldă Jumătate-jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
11
Adăugați zahărul pudră; bateți până se formează vârfuri moi.