Celebrul Latkes al lui Adam și Maxine

Celebrul Latkes al lui Adam și Maxine
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă faimoasele Latkes ale lui Adam și Maxine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 156 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, sare kosher, ceapă brună și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Latkes lui Maxine, Faimoasa supă de Tortilla a lui Adam, și Salata de Paste a lui Maxine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. cartofi de coajă. Folosind găurile mari ale unei răzătoare de cutie sau răzătoaredisc pe un robot de bucătărie, radeți cartofii șiceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
CuptorCuptor
2
Transferați pe un prosop mare de bucătărie.Aduna capete de prosop; twist peste chiuveta andsqueeze ferm pentru a stoarce cât mai mult liquidas posibil. Prosop deschis; amestec amestec toloosen. Aduna prosop; stoarce încă o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
3
Bateți ouăle, pesmetul, sarea, praful de copt și piperul într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PiperPiper
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați amestecul de cartofi. Folosind degetele, amestecați până când este bine acoperit. (Latke mixturear trebui să fie umed și gros, nu supă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
5
Aliniați o foaie mare de copt cu ramămai multe straturi de prosoape de hârtie. Setați un wirerack în interiorul unei alte foi de coacere cu margini mari; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Încălziți 2 linguri schmaltz, dacă folosiți și 2 linguri de ulei (sau 4 linguri de ulei dacă nu folosiți schmaltz; grăsimea ar trebui să măsoare aproximativ 1/8") într-o tigaie antiaderentă de 12" peste căldură medie. Aruncați o cantitate mică de latkemixture în tigaie. Dacă grăsimea sfârâie în jurul valorii demargini, este gata. (Nu lăsați fumul de grăsime.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SchmaltzSchmaltz
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Lucrând în loturi și adăugând mai mult chmaltz și ulei în tigaie, după cum este necesar, pentru a menține 1/8" grăsime, aruncați linguri mari de amestec în tigaie, apăsând ușor cu spatele unei linguri sau a unei spatule pentru a se aplatiza ușor.(Dacă amestecul devine apos între pungi, amestecați pentru a încorpora; nu se scurge.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Gătiți latkes, rotind ocazional tigaia pentru rumenire uniformă, până se rumenesc și se fierbe, 2 1/2-3 minute pe fiecare parte. (Dacăbucăți mici de cartof care plutesc în ulei începsă ardă, strecurați cu grijă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Transferați latkes pe foaia de copt căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge, apoi transferați pe suportul de sârmă pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Suport De SârmăSuport De Sârmă
10
Așezați foaia cu latkesin cuptor pentru a vă menține cald și crocant în timp ce gătiți latkes rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Serviți latkes cald cu mere șismântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
CremăCremă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista