Celebrul Latkes al lui Adam și Maxine
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă faimoasele Latkes ale lui Adam și Maxine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 156 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, sare kosher, ceapă brună și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Latkes lui Maxine, Faimoasa supă de Tortilla a lui Adam, și Salata de Paste a lui Maxine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F. cartofi de coajă. Folosind găurile mari ale unei răzătoare de cutie sau răzătoaredisc pe un robot de bucătărie, radeți cartofii șiceapa.
Transferați pe un prosop mare de bucătărie.Aduna capete de prosop; twist peste chiuveta andsqueeze ferm pentru a stoarce cât mai mult liquidas posibil. Prosop deschis; amestec amestec toloosen. Aduna prosop; stoarce încă o dată.
Bateți ouăle, pesmetul, sarea, praful de copt și piperul într-un castron mediu pentru a amesteca.
Adăugați amestecul de cartofi. Folosind degetele, amestecați până când este bine acoperit. (Latke mixturear trebui să fie umed și gros, nu supă.)
Aliniați o foaie mare de copt cu ramămai multe straturi de prosoape de hârtie. Setați un wirerack în interiorul unei alte foi de coacere cu margini mari; pus deoparte.
Încălziți 2 linguri schmaltz, dacă folosiți și 2 linguri de ulei (sau 4 linguri de ulei dacă nu folosiți schmaltz; grăsimea ar trebui să măsoare aproximativ 1/8") într-o tigaie antiaderentă de 12" peste căldură medie. Aruncați o cantitate mică de latkemixture în tigaie. Dacă grăsimea sfârâie în jurul valorii demargini, este gata. (Nu lăsați fumul de grăsime.)
Lucrând în loturi și adăugând mai mult chmaltz și ulei în tigaie, după cum este necesar, pentru a menține 1/8" grăsime, aruncați linguri mari de amestec în tigaie, apăsând ușor cu spatele unei linguri sau a unei spatule pentru a se aplatiza ușor.(Dacă amestecul devine apos între pungi, amestecați pentru a încorpora; nu se scurge.)
Gătiți latkes, rotind ocazional tigaia pentru rumenire uniformă, până se rumenesc și se fierbe, 2 1/2-3 minute pe fiecare parte. (Dacăbucăți mici de cartof care plutesc în ulei începsă ardă, strecurați cu grijă.)
Transferați latkes pe foaia de copt căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge, apoi transferați pe suportul de sârmă pregătit.
Așezați foaia cu latkesin cuptor pentru a vă menține cald și crocant în timp ce gătiți latkes rămase.
Serviți latkes cald cu mere șismântână.