Cele Mai Bune Prăjituri Cu Zahăr Din Smântână
Reteta cele mai bune cookie-uri de zahăr smântână pot fi făcute în aproximativ 30 de minute. Acest desert are 127 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți praf de copt, zahăr, extract de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 506 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Biscuiți Cu Zahăr Din Smântână, Biscuiți Cu Zahăr Din Smântână, și Cookie-uri de zahăr cu smântână.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, cremă de unt și zahăr până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în ou, smântână și extrageți.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și nucșoara; se adaugă treptat la amestecul de cremă și se amestecă bine.
Împărțiți aluatul în jumătate. Formați o jumătate într-un 5-in.- rola lungă. Înfășurați în folie de plastic; puneți într-o pungă de congelator din plastic resigilabilă. Poate fi congelat până la 3 luni. Acoperiți și refrigerați aluatul rămas timp de 1 oră sau până când este ușor de manevrat.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul la 1/4 in. grosime.
Se taie cu un 2-1 / 2-in făinat. tăietor de prăjituri.
Locul 1 în. separat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Se presară cu zahăr colorat sau se presară, dacă se dorește.
Se coace la 375 CP timp de 8-10 minute sau până când fundul este ușor rumenit. Se răcește timp de 1 minut înainte de a se scoate pe o grătar pentru a se răci complet.
Scoateți aluatul din congelator cu 1 oră înainte de coacere. Desfaceți și tăiați în 12 felii.
Locul 1 în. separat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Se presară cu zahăr colorat sau se presară, dacă se dorește.
Se coace la 375 CP timp de 8-10 minute sau până când fundul este ușor rumenit.
Scoateți-l pe un suport de sârmă pentru a se răci.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjiturile cu zahăr. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "