Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Blooming Onion. Această rețetă face 4 porții cu 4566 de calorii, 8 g de proteine și 498 g de grăsime fiecare. Pentru 2,51 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Dacă aveți la îndemână maioneză, făină, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 42%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: ceapă înflorită, ceapă înflorită și ceapă înflorită la cuptor.
Instrucțiuni
1
Combinați maioneza, ketchup-ul, hreanul, boia de ardei, 1/4 linguriță de sare, 1 strop de piper negru și 1 strop de piper cayenne într-un castron mic și puneți-l la frigider până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Bate oul si combina-l cu laptele intr-un castron suficient de mare pentru a tine ceapa. Într-un alt castron, combinați făina, sarea, piperul cayenne, piper negru, pudra de usturoi, cimbru, oregano și chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Prune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Pregătiți ceapa: tăiați aproximativ 3/4 până la 1 inch din partea de sus și de jos a cepei, îndepărtați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Scoateți miezul cu diametrul de 1 inch din mijlocul cepei. Folosind un cuțit mare și ascuțit, tăiați în jos centrul cepei la aproximativ 3/4 din lungime, întoarceți 90 de grade și feliați din nou. Continuați să tăiați secțiunile în jumătate, având grijă să nu tăiați până la fund, până când aveți 16 secțiuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Întindeți petalele pentru a ușura acoperirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
6
Înmuiați ceapa în lapte, apoi ungeți bine cu amestecul de făină. Separă din nou petalele și presară amestecul de făină între ele. După ce ați acoperit bine toate petalele, scufundați-l în lapte și din nou în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Pune la frigider pentru cel puțin 15 minute în timp ce preîncălzim uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Turnați suficient ulei pentru a acoperi ceapa într-o friteuză sau o oală adâncă. Preîncălziți uleiul la 350 de grade F (175 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Prăjiți ceapa cu partea dreaptă în sus în ulei timp de 10 minute sau până când se rumenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
10
Scoateți din ulei și lăsați să se scurgă într-un suport sau prosoape de hârtie. Deschideți larg centrul cepei, astfel încât să puteți pune bolul mic cu sos de scufundare în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 80 de dolari.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.