Caserola De Fasole Verde

Caserola De Fasole Verde
Rețeta caserola de fasole verde ar putea satisface pofta ta americană în jur 1 oră și 45 de minute. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 244 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fasole, lapte, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola De Fasole Verde Tex - Mex pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți panko într-o tigaie mare la foc mediu și prăjiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte.Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie, adăugați 3 linguri de unt și topiți la foc mediu până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
BolBol
4
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 15 minute.Între timp, aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați fasolea verde și gătiți până când sunt verde strălucitor și fragede, aproximativ 3 minute. (Nu vor fi gătite complet.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
6
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește sub apă rece până când fasolea se răcește, apoi se lasă deoparte. Rezervați oala mare.Când ceapa este gata, scoateți tigaia din căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scoateți 1/4 cană de ceapă și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
8
Adăugați panko prăjit în tigaie cu ceapa rămasă, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a combina. Întoarceți amestecul de panko-ceapă în vasul mic și lăsați-l deoparte.Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie, adăugați restul de 6 linguri de unt și topiți la foc mare până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
CeapăCeapă
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
BolBol
9
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și lichidul din ciuperci este aproape evaporat, aproximativ 5 până la 6 minute.Reduceți focul la mediu și adăugați 1/4 cană de ceapă rezervată în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se presară făina, se condimentează cu sare și piper și se amestecă pentru a acoperi legumele. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand gustul crud al faina este fiert, aproximativ 1 minut. Treceți treptat laptele, adăugați sarea măsurată și aduceți la foc mic. Continuați să fierbeți, amestecând des, până când amestecul de ciuperci s-a îngroșat ușor, cu aproximativ 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Transferați amestecul de ciuperci în oala mare rezervată, adăugați fasolea verde rezervată și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fasole VerdeFasole Verde
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Transferați într-un vas de copt de 13 pe 9 inci și coaceți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
13
Scoateți caserola din cuptor, presărați uniform amestecul rezervat de panko-ceapă deasupra și continuați să coaceți până când caserola clocotește în jurul marginilor și se încălzește, cu aproximativ 10 până la 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Așezați tigaia pe o grătar și lăsați să se răcească cu 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate18
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista