Caserola De Fasole Verde
Rețeta caserola de fasole verde ar putea satisface pofta ta americană în jur 1 oră și 45 de minute. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 244 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fasole, lapte, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola De Fasole Verde Tex - Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Puneți panko într-o tigaie mare la foc mediu și prăjiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte.Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie, adăugați 3 linguri de unt și topiți la foc mediu până la spumare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 15 minute.Între timp, aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați fasolea verde și gătiți până când sunt verde strălucitor și fragede, aproximativ 3 minute. (Nu vor fi gătite complet.)
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește sub apă rece până când fasolea se răcește, apoi se lasă deoparte. Rezervați oala mare.Când ceapa este gata, scoateți tigaia din căldură.
Scoateți 1/4 cană de ceapă și lăsați-o deoparte.
Adăugați panko prăjit în tigaie cu ceapa rămasă, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a combina. Întoarceți amestecul de panko-ceapă în vasul mic și lăsați-l deoparte.Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie, adăugați restul de 6 linguri de unt și topiți la foc mare până la spumare.
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și lichidul din ciuperci este aproape evaporat, aproximativ 5 până la 6 minute.Reduceți focul la mediu și adăugați 1/4 cană de ceapă rezervată în tigaie.
Se presară făina, se condimentează cu sare și piper și se amestecă pentru a acoperi legumele. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand gustul crud al faina este fiert, aproximativ 1 minut. Treceți treptat laptele, adăugați sarea măsurată și aduceți la foc mic. Continuați să fierbeți, amestecând des, până când amestecul de ciuperci s-a îngroșat ușor, cu aproximativ 1 până la 2 minute mai mult.
Transferați amestecul de ciuperci în oala mare rezervată, adăugați fasolea verde rezervată și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Transferați într-un vas de copt de 13 pe 9 inci și coaceți timp de 10 minute.
Scoateți caserola din cuptor, presărați uniform amestecul rezervat de panko-ceapă deasupra și continuați să coaceți până când caserola clocotește în jurul marginilor și se încălzește, cu aproximativ 10 până la 15 minute mai mult.
Așezați tigaia pe o grătar și lăsați să se răcească cu 10 minute înainte de servire.