Caserola Cu Ouă
Caserola cu ouă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 6 porții cu 853 calorii, 50g de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pâine, cârnați de mic dejun măcinat, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola Mexicană Cu Ouă, Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun, și Tarte Portugheze Cu Cremă De Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Cârnați rumeniti într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Scurgeți grăsimea și lăsați-o deoparte să se răcească.
Turnați ouăle într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Într-un castron mare separat, combinați cârnații, pâinea și 12 uncii de brânză.
Se amestecă bine și se toarnă în amestecul de ouă. Se acoperă cu restul de 4 uncii de brânză și se acoperă cu folie.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 15 minute, descoperiți și coaceți până când caserola este maro aurie și cu bule.