Cartofi Prăjiți Cu Muștar
Cartofii prăjiți cu muștar sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 10. O porție conține 152 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, muștar de cereale dijon, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Cartofi prăjiți cu muștar, Cartofi Prăjiți Cu Muștar, și Cartofi De Muștar Prăjiți.
Instrucțiuni
Poziționați 1 raft în treimea superioară a cuptorului și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 425 F. pul erizați 2 foi mari de copt cu margini cu spray antiaderent.
Bateți muștarul, uleiul de măsline, untul, sucul de lămâie, usturoiul, oregano, coaja de lămâie și sarea într-un castron mare pentru a amesteca.
Adăugați cartofi; presărați generos cu piper negru proaspăt măcinat și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți cartofii între foile de copt pregătite, lăsând în urmă orice exces de amestec de muștar în castron.
Întindeți cartofii într-un singur strat. Cartofi prăjiți 20 de minute. Inversați foile de copt și prăjiți până când cartofii sunt cruste în exterior și fragede în interior, întorcându-se ocazional, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea pe foi de copt la temperatura camerei. Reîncălziți cartofii în 425 cuptor f 10 minute.
Transferați cartofii în vasul de servire.