Cartofi dulci umpluți cu creveți și Salsa
Cartofii dulci umpluți cu creveți și Salsa ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 2 și costă $1.76 pe portie. O porție conține 271 calorii, 14g de proteine, și 2G de grăsime. Dacă aveți la îndemână coriandru, creveți, kielbasa de curcan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi Dulci Umpluți Cu Salsa De Fasole Neagră, Creveți umpluți la cuptor cu Salsan și guacamol, și Cartofi Umpluți Cu Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierceți cartofii cu o furculiță și aranjați pe prosoape de hârtie. Cuptor cu microunde la maxim 8 minute; întoarceți cartofii după 4 minute. Rumeniti 1/4 cana kielbasa intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu-mare.
Adăugați creveți; saut 2 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă salsa. Tăiați fiecare cartof pe lungime. Împingeți capetele spre interior pentru a forma un buzunar. Umpleți amestecul de creveți în fiecare. Dollop fiecare cartof cu 1/2 lingură smântână; presărați fiecare cu o linguriță de coriandru.