Cartofi Dulci Prăjiți Cu Ierburi
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Cartofii dulci prăjiți cu ierburi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 161 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 53 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper proaspăt măcinat, ierburi, cartofi dulci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cartofi Dulci Cu Tigaie Cu Ierburi, Cartofi Dulci La Cuptor Cu Ierburi, și Cartofi Dulci La Cuptor Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați cartofii dulci; tăiați și aruncați orice pete în care pielea este decolorată sau ruptă.
Tăiați cartofii dulci pe jumătate pe lungime.
Se toarnă 1/4 cană de ulei de măsline în fiecare dintre cele două vase de copt din sticlă de 9 x 13 inci și se înclină pentru a acoperi tigaia.
Se presară peste tot cu sare și piper.
Așezați o crenguță de plante pe partea tăiată a fiecărei jumătăți de cartof dulce, apoi așezați jumătate, tăiată în jos, în ulei (jumătățile se pot atinge).
Coaceți într-un cuptor 425 până când cartofii sunt moi când sunt presați deasupra și părțile tăiate sunt maronii aurii (ridicați cu grijă tigaia pentru a verifica), aproximativ 1 oră. Folosind o spatulă metalică, transferați cu grijă jumătățile de cartofi dulci pe un platou. Aruncați uleiul rămas în tigăile de copt.