Cartofi dulci bătuți cu miere
Cartofii dulci bătuți cu miere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 10 și costă 75 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 257 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, miere, cartofi dulci cu piele roșie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cartofi dulci bătuți și banane cu miere, Cartofi Dulci Biciuiți Și Banane Cu Miere, și Muștar De Miere-Cartofi Dulci Bătuți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. perforați cartofii dulci peste tot cu furculița.
Așezați cartofii pe foaia de copt cu margini. Prăjiți până când cartofii sunt foarte moi, aproximativ 1 oră 45 de minute.
Scoateți cartofii din cuptor și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Curățați cartofii și puneți carnea în vasul de amestecare; adăugați unt. Folosind mixerul electric, bateți până când amestecul este pufos și neted.
Se amestecă în 2 linguri de miere. Se condimentează după gust cu sare și piper și mai multă miere cu lingurițe, dacă se dorește.
Transferați cartofii dulci în vasul de servire. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți în cuptorul cu microunde până când este încălzit înainte de servire.