Cartofi Copți Umpluți Cu Șuncă

Cartofi Copți Umpluți Cu Șuncă
Cartofii copți umpluți cu șuncă sunt un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 191 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți la îndemână sare, piper, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori), Cartofi Umpluți La Cuptor, și Cartofi Copți Umpluți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți cartofii la 450 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Se lasă să se răcească la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa și puneți-o într-un castron, lăsând cojile intacte. Puneți pulpa și cojile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu-mare; adăugați șuncă tocată, ceapă tăiată cubulețe și usturoi tocat și sotati până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Mash pulpa de cartofi; se amestecă amestecul de șuncă, smântână, sare și piper. Umpleți cojile cu amestec de cartofi; presărați uniform cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Așezați într-o tigaie sau o caserolă de 13 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista