Cartofi coapte în sare de mare
Cartofii coapte în sare de mare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegetariană are 310 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de unt, sare de mare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cartofi Copți Cu Crustă De Sare, Picior de miel copt cu sare cu cartofi cu ulei de măsline, și Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten.
Instrucțiuni
Clătiți cartofii și străpungeți de mai multe ori cu dinți de furculiță.
Așezați pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde; acoperiți cu prosoape de hârtie umede. Cuptor cu microunde la 8 până la 10 minute.
Așezați cartofii într - o tigaie mare rezistentă la cuptor sau într-o tigaie cu jeleu de 15 x 10 inci.
Stropiți cu ulei de măsline și presărați uniform cu sare de mare, întorcându-vă pentru a acoperi.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până se înmoaie, întorcându-se după 10 minute.
Se servește cu unt și piper.
* 4 livre. cartofii roșii mici pot fi înlocuiți.
** 6 linguri. sarea de masă poate fi înlocuită.