Cartofi coapte în sare de mare

Cartofi coapte în sare de mare
Cartofii coapte în sare de mare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegetariană are 310 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de unt, sare de mare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cartofi Copți Cu Crustă De Sare, Picior de miel copt cu sare cu cartofi cu ulei de măsline, și Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten.

Instrucțiuni

1
Clătiți cartofii și străpungeți de mai multe ori cu dinți de furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2
Așezați pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde; acoperiți cu prosoape de hârtie umede. Cuptor cu microunde la 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
3
Așezați cartofii într - o tigaie mare rezistentă la cuptor sau într-o tigaie cu jeleu de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Stropiți cu ulei de măsline și presărați uniform cu sare de mare, întorcându-vă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
5
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până se înmoaie, întorcându-se după 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se servește cu unt și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
* 4 livre. cartofii roșii mici pot fi înlocuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
8
** 6 linguri. sarea de masă poate fi înlocuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MasăSare De Masă
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista