Meat Lite: pastele cu nuci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,98 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 661 calorii, 20g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Carne Lite: Soppressata Paste Fagioli, Carne Lite: conopida nu este nici o floare de perete, și Carne Lite: Resturi Empanadas.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert, apoi adăugați pastele și gătiți conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
În timp ce trecutul gătește, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie cu față înaltă suficient de mare pentru a găzdui toate pastele la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați hamsia, nucile, fulgii de ardei roșu și usturoiul, amestecând des și rupând hamsiile cu o lingură de lemn. (În cele din urmă se vor dizolva în ulei.) Când nucile miros prăjite, după aproximativ 5 minute, ucideți focul și puneți tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Usturoi Goya®
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
4
Scurgeți pastele, rezervând aproximativ 1/2 cană din lichidul de gătit cu amidon. Întoarceți tigaia cu sosul de nuci la foc mediu și adăugați pastele fierte în sos. Aruncați pentru a combina, adăugând lichidul de gătit rezervat până când pastele sunt umede și acoperite. Se amestecă coaja de lămâie și pătrunjelul, se amestecă pentru a se combina și se servește imediat.