Carne de vânat prăjită la tigaie cu sos de mure-Ancho Chile zdrobit și mămăligă prăjită cu cartofi dulci
Pan prăjită carne de vânat cu sos zdrobit BlackBerry-Ancho Chile și dulce prăjită cu cartofi Pine Nut Polenta ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $16.92 pe portie, această rețetă acoperă 65% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1898 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, fileuri de vânat, port și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 26 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlete de vânat la grătar cu sos Ancho Chile, Carne de vânat cu sos BBQ de mure și cartofi dulci de bivoli/Hash de dovleac, și Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună fructele de gin, Port, vin roșu, cimbru și ienupăr într-un vas de copt de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Port
Gin
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Biscuiți Oreo Tăiați
2
Adăugați carnea de vânat și întoarceți-o pentru a acoperi. Marinați la temperatura camerei timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vânat
3
Se scoate din marinată și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare. Condimentează carnea de vânat cu sare și piper și gătește pe 1 parte până se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute. Întoarceți, reduceți focul la mediu și continuați să gătiți timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Farfurie cu mămăligă prăjită cu cartofi dulci, stropită cu sosul zdrobit de mure-Ancho Chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Ancho Ardei Iute
Apă Suplimentară
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Ungeți puțin ulei pe o foaie de copt și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
8
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați stoc sau apă plus sare, creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Bateți încet în făina de porumb cu o măturică de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
10
Odată ce toată făina de porumb este amestecată la rândul său, căldura la minim și continuați să gătiți, amestecând cu o lingură de lemn, până când amestecul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei. Se amestecă piureul de cartof dulce și untul și se amestecă până se combină. Se amestecă nucile de pin în amestec, se condimentează cu sare și piper și se toarnă amestecul în foaia de copt pregătită. Acoperiți blatul cu folie de plastic și refrigerați până când este ferm și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
11
Scoateți din frigider și tăiați în triunghiuri, cercuri sau pătrate.
12
Se încălzește uleiul într-o tigaie mare, se condimentează feliile de mămăligă cu sare și piper și se sotează pe ambele părți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
13
Topiți untul într-o cratiță medie nereactivă la foc mediu. Gatiti telina, morcovul si ceapa pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
14
Adăugați boabele de piper, portul, vinul roșu, sucul de afine, piureul de ancho, zahărul brun și stocul și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se reduce la jumătate. Se strecoară într-o oală curată, se adaugă murele și se gătește la foc mediu până când murele sunt moi, folosind spatele unei furculițe, zdrobiți ușor murele. Condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
Apă Suplimentară
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Port
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
15
Combinați ancho - ul și apa într-un castron mic și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
16
Scurgeți bine, rezervând lichidul de înmuiere.
17
Îndepărtați semințele și tulpinile și piureul într-un robot de bucătărie cu usturoiul, cilantro și aproximativ 1/2 cană de lichid sau mai mult, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi Goya®
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire