Carne De Porc Trasă Cu Gătit Lent
Carnea de porc trasă cu gătit lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 497 calorii. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, supă de ceapă, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Porc Trasă Cu Gătit Lent, Carne De Porc Gătită Lent, și Carnitas De Porc Crocant (Carne De Porc Trasă Lentă Mexicană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați friptură și rumeniți pe toate părțile; scoateți-l într-un aragaz lent mare și lăsați-l deoparte.
Se amestecă supa, catsup, oțet și zahăr brun; se toarnă peste friptură.
Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 8 până la 10 ore, până când friptura este fragedă cu furculița.
Scoateți friptura pe un platou; aruncați sfoara și lăsați să stea 10 minute.
Se toacă friptura, folosind 2 furculițe; reveniți la aragazul lent și amestecați. Puneți carnea și sosul pe felii de pâine sau rulouri.