Carne de porc frecată cu fenicul cu reducere de șalotă-rodie
Carnea de porc frecată cu fenicul cu reducere de șalotă-rodie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 273 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, oțet de vin, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Filet de porc frecat de fenicul cu Agrodolce de ceapă eșalotă, Pui prăjit la tigaie cu reducere de rodie și salată de mere de fenicul, și Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 18 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc. Adăugați treptat untul; se amestecă cu un tel până se omogenizează. Se amestecă oțet și 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Pentru a pregăti carnea de porc, în timp ce sosul se reduce, combinați semințele de fenicul, pudra de usturoi, chimenul, 1/4 linguriță sare și piper; frecați peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Semințe De Fenicul
Piper
Chimen
Sos
Carne De Porc
Sare
Condimente Uscate Freca
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați carne de porc; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
7
Puneți tigaia în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
8
Coaceți la 450 timp de 18 minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
9
Lăsați să stea 5 minute; tăiați în felii de 1/4 inch.