Carne de porc dulce și acru
Carne de porc dulce și acru ar putea fi doar Chineză rețetă pe care o căutați. Pentru $ 3.02 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 341 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sare kosher, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc dulce și acru, Carne de porc dulce și acru, și Carne De Porc Dulce Și Acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați carnea de porc cu 1/2 lingură de oțet și un vârf de sare într-un bol.
Se amestecă restul de 2 linguri de oțet, sosul de soia, amidon de porumb, ketchup, 3 linguri de zahăr, 1/3 cană de apă și 1/2 linguriță de sare într-un alt bol.
Încălziți 2 linguri ulei de arahide într-o tigaie mare sau wok la foc mare.
Adăugați carnea de porc și amestecați încet până devine mai opacă, aproximativ 2 minute.
Scoateți carnea de porc cu o lingură pliată și transferați-o pe o farfurie. Aruncați uleiul și ștergeți tigaia.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de arahide în tigaie, apoi amestecați usturoiul cu un vârf de sare și zahăr, 15 secunde.
Adăugați morcovii și scallions și se amestecă-prăji până crocante-licitație, 2 minute. (
Adăugați puțină apă dacă usturoiul începe să se lipească de tigaie.)
Adăugați amestecul de porc, mazăre de zăpadă și sos de soia; amestecați până când carnea de porc este gătită și sosul este îngroșat, aproximativ 3 minute.
Fotografie de Antonis Achilleos