Prăjiți carnea de porc într - un vas de copt superficial de 2 1/2 până la 3 litri, neacoperit, în mijlocul cuptorului, amestecând ocazional, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
2
În timp ce carnea de porc se prăjește, înmuiați ardeii iute într-un castron în suficientă apă fierbinte pentru a acoperi până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Pulpe și Picioare De Pui
3
Scurgeți ardeii iute, aruncând apa și tulpinile înmuiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Salată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Ardei iute pur, căței de usturoi, pudră de usturoi, 3 căni de apă și sare într-un blender până se omogenizează. Se amestecă sosul în carne de porc și se coace, neacoperit, amestecând ocazional, până când carnea de porc este fragedă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5
Purée chiles, garlic cloves, garlic powder, 3 cups water, and salt in a blender until smooth. Stir sauce into pork and bake, uncovered, stirring occasionally, until pork is tender, about 45 minutes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional