Carne de porc înăbușită cu Tomatillos ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. Pentru 2,67 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 412 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați ardei, bulion de pui, tomate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 61%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tau Cheow Bak with Tomatillos (Carne de porc prăjită cu boabe de soia sărate și Tomatillos), Pui înăbușit cu Tomatillos și Pui înăbușit cu Tomatillos.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mică uscată, la foc mediu, prăjiți coriandru și semințele de chimen până când sunt aromate, aproximativ 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Scoateți din tigaie. Zdrobiți semințele folosind o râșniță de condimente sau un mojar și un pistil; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Roșii Feliate, Opțional
3
Stropiți carnea de porc cu sare și piper. Într-un cuptor olandez, rumeniți friptura în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Scoateți și lăsați deoparte.
5
Adăugați tomate și ceapa în tigaie; se călește până când tomatele sunt fragede și ușor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Pepitele
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați usturoiul și condimentele zdrobite; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
7
Adăugați vinul amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă bulionul și se pune friptura înapoi în tigaie. Se aduce la fierbere. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 3 până la 3-1/2 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
8
Între timp, într-o cratiță mare și grea, aduceți bulionul la fiert. Reduceți căldura la un fierbere ușor; amestecați încet făina de porumb. Gatiti si amestecati cu o lingura de lemn timp de 15-20 de minute sau pana cand mamaliga se ingroasa si se desprinde curat de pe marginile tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Orz Alb Perlat
Biscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, Opțional
9
Serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ