Calzone
Calzone ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 3 și costă 2,17 USD pe porție. O porție conține 917 calorii, 38g de proteine, și 38g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 123 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, făină de pâine, sos de pizza și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele praf, puteți urma acest fel principal cu Shake-Uri De Lapte Fructat ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 84%. Încercați Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola, Calzone, și Calzone pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.