Rețeta Cajun Catfish ar putea satisface pofta ta Creolă în jurul valorii de 40 minute. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 267 calorii, 22g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pudră de ceapă, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina de porumb măcinată, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Cajun Catfish, Cajun Catfish, și Cajun Somn, Felul Meu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratița grea de 3 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare la 191°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Într-un vas superficial, amestecați făina, făina de porumb, condimentele Creole, pudra de ceapă, pudra de usturoi și ardeiul roșu. Într-un alt vas superficial, bateți oul cu furculița până la spumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Creole
Praf De Usturoi
Praf De Ceapă
Ardei Roșu
Făină De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
3
Presărați pepite de somn cu sare și suc de lămâie. Înmuiați fiecare pepită în ou bătut, apoi rulați în amestec de făină pentru a acoperi. Aruncați 4 până la 6 pepite odată în ulei fierbinte. Gatiti 2 minute; întoarceți și gătiți cu 1 minut mai mult sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Somn
Nuggets De Pui
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
Sare
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
Ulei De Gătit
4
Scoateți din ulei; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.