Barbacoa de la CAF cca Pasqual ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 203 calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți oregano obișnuit, sare, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare includ Cafe Rio ' s Dulce Barbacoa carne de porc, Barbacoa, și Barbacoa.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 9 x 13 inci, amestecați ceapă, roșii, usturoi, jalapeos, frunze de dafin, bulion de pui, suc de lămâie, oțet, cimbru, chimen, oregano, 1 linguriță sare și piper. Clătiți carnea, puneți-o în tigaie și întoarceți-o pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore sau până la 1 zi, transformând ocazional carnea. Sigilați tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Grăsime De Porc înapoi
Avocado Hass Ușor Piure
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
2
Coaceți într-un cuptor de 300 până când carnea este suficient de fragedă pentru a se desprinde ușor, 4 până la 5 ore. Sprijinind cu 2 linguri cu fante, transferați carnea într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Turnați sucurile de tigaie printr-o strecurătoare într - o tigaie de 12 inci sau o tigaie de 5 până la 6 litri (aruncați frunzele de dafin; rezervați amestecul de legume rămas); degresați și aruncați grăsimea. Se fierb sucurile la foc mare până se reduce la 1 cană, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Când carnea este suficient de rece pentru a fi manipulată, în aproximativ 10 minute, aruncați sfoara. Folosiți 2 furculițe sau degetele pentru a trage carnea în bucăți; aruncați grăsimea și țesutul conjunctiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
5
Adăugați carnea și amestecul de legume rezervat în tigaie cu sucuri. Se amestecă ocazional la foc mediu până la abur, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare.