Căpșunile balsamice cu cremă de Ricotta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 189 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,61 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr, miere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Încercați Căpșuni balsamice cu cremă de Ricotta, Căpșuni balsamice dulci cu cremă Ricotta bătută și nuci însămânțate cu glazură de arțar, și Ricotta-Mousse de Mascarpone cu căpșuni balsamice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți brânza ricotta, mierea și extractul de vanilie în vasul mic al unui robot de bucătărie și procesați până la neted, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Brânză Ricotta
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
2
Se transferă într-un castron mic și se dă la frigider cel puțin 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-o cratiță mică combinați oțetul și zahărul și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mediu timp de 2 minute, amestecând ocazional. Se lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Într-un castron mediu, aruncați fructele de pădure cu busuiocul și siropul balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Busuioc
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Împărțiți crema de brânză între 4 pahare de cocktail, acoperiți cu amestecul de fructe de pădure și serviți.