Cârnați de curcan și tăiței
Cârnați de curcan și tăiței necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,23 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 312 calorii, 22 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Taste of Home necesită morcovi, sos worcestershire, ceapă și lapte. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Cu un scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum One-Pot Turkey Sausage and Noodles, Thai Peanut Turkey and Noodles – A Leftover Turkey Revolution și Taitei picant cu cârnați.
Instrucțiuni
Gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți cârnații, ceapa, morcovii și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai devine roz. Se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Adaugati taiteii, sosul Worcestershire si salvie la amestecul de carnati; arunca pentru a acoperi.
Transferați într-un 2-1/2-qt uns. vas de copt. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 20 de minute. Descoperi; Coaceți 10-15 minute mai mult sau până când devine clocotită.